Виробництво основних видів промислової продукції (щомісячна інформація)

Архів за 2017 рік | 2018 рік

 

Виробництво промислової продукції за видами у січні–червні 2018 року1

 

Вироблено
за січень–червень
2018

Січень–червень
2018
до січня–червня
2017, %

Переробна промисловість

Яловичина і телятина, свіжі чи охолоджені – туші, напівтуші,
четвертини необвалені, т

57

76,0

Свинина свіжа чи охолоджена – туші, напівтуші (уключаючи оброблені
сіллю чи консервантами для тимчасового зберігання), т

890

85,0

Субпродукти харчові великої рогатої худоби, свиней, баранів, кіз, коней,
інших тварин родини конячих, свіжі чи охолоджені, т

98

72,6

Сік томатний, тис.л

238,3

85,4

Сік яблучний, тис.л

92,3

34,0

Суміші соків фруктових та овочевих, тис.л

369,5

46,3

Сік якогось одного фрукта або овочу, незброджений та без додання
спирту (крім апельсинового, грейпфрутового, ананасового, томатного,
виноградного та яблучного соків) неконцентрований, тис.л

62,2

176,7

Пюре та паста томатні концентровані, т

4270

95,6

Олія соняшникова нерафінована та її фракції (крім хімічно
модифікованих), т

111117

90,7

Молоко та вершки незгущені й без додання цукру чи інших
підсолоджувальних речовин жирністю більше 21%, у первинних
пакуваннях об’ємом більше 2 л, т

675

135,8

Масло вершкове жирністю не більше 85%, т

878

146,3

Сир тертий, порошковий, голубий та інший неплавлений (крім свіжого
сиру, сиру із молочної сироватки та кисломолочного сиру), т

1037

86,0

Сир плавлений (крім тертого або порошкового), т

171

38,6

Молоко і вершки коагульовані, йогурт, кефір, сметана та інші
ферментовані продукти, т

1428

44,8

Рис (вибілений) напівобрушений чи повністю обрушений, полірований
або ні, глазурований або ні, т

4907

72,4

Борошно пшеничне чи пшенично-житнє, т

22687

72,7

Крупи (отримані в результаті помелу зерен, не менш як 95 мас.% яких
проходять крізь сито з металевої сітки, розмір вічка якої становить 1,25
мм) та борошно грубого помелу з м’якої пшениці та полби, т

50

64,9

Зерна зернових культур плющені, перероблені в пластівці, лущені,
обрушені, різані або подрібнені (крім рису, зазначеного у позиціях
10.61.11.00 – 10.61.12.50), т

36

105,9

Хліб та вироби хлібобулочні, нетривалого зберігання, т

10319

94,0

Торти, т

143

130,0

Вироби здобні (булочки підвищеної калорійності, листкові, рулети з
маком, рогалики тощо), т

520

120,4

Сухарі, сушки, грінки та вироби подібні підсмажені, т

199

87,3

Пряники та вироби подібні, т

176

100,6

Печиво солодке (уключаючи сендвіч-печиво; крім частково чи повністю
покритого шоколадом або іншими сумішами, що містять  какао), т

342

124,8

Вироби макаронні неварені (крім виробів із вмістом яєць, з начинкою або
приготовлених іншим способом), т

3171

93,0

Продукти молоковмісні, інші, т

1835

84,3

Корми готові (крім преміксів) для годівлі сільськогосподарських тварин –
для свиней, т

9819

84,7

Корми готові (крім преміксів) для годівлі сільськогосподарських тварин –
для великої  рогатої худоби, т

8107

96,0

Спирти дистильовані з вина виноградного чи вичавок винограду,
тис.л чист.спирт

1298,2

83,6

Вино з фактичною концентрацією спирту не більше 15% (крім газованого,
ігристого та вина із захищеним позначенням походження), тис.дал

282,2

66,1

 

 

 

Гранули та брикети з пресованої або агломерованої деревини, залишків
або відходів рослинного походження, т

1325

267,1

 

 

 

Блоки та цегла з цементу, бетону або каменю штучного для будівництва,
тис.т

126,1

101,2

Елементи конструкцій збірні для будівництва з цементу, бетону або
каменю штучного, тис.т

14,0

147,4

Розчини бетонні, готові для використання, тис.т

57,2

80,3

Суміші будівельні сухі (крім розчинів бетонних, готових для
використання), тис.т

68,5

100,4

 

 

 

Блоки дверні й віконні з металів чорних, шт

1647

99,9

Постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря

Електроенергія, млн.кВт·год

1111,1

140,1

Пара та вода гаряча (теплоенергія, вироблена і відпущена), тис.Гкал

480,9

103,3

1 Інформацію підготовлено за результатами державного статистичного спостереження ”Короткострокові показники щодо виробництва промислової продукції за видами”.