Виробництво основних видів промислової продукції (щомісячна інформація)

Виробництво основних видів промислової продукції у  2017 році 1

 

Вироблено
за 2017р.

2017р. до
2016р., у %

М'ясо великої рогатої худоби свіже чи охолоджене, т

152

96,8

М'ясо свиней свіже чи охолоджене, т

2239

121,8

Овочі консервовані натуральні, т

46471

102,5

Олія соняшникова нерафінована та її фракції (крім хімічно модифікованих), т

203425

99,6

Молоко рідке оброблене (пастеризоване, стерилізоване, гомогенізоване, топлене, пептизоване), т

5509

35,5

Масло вершкове, т

1242

106,0

Сири сичужні та плавлені, т

2872

91,9

Йогурт та інші ферментовані чи сквашені молоко та вершки, т

45061

92,0

Борошно, т

65374

85,1

Крупи, т

13085

65,2

Хліб та вироби хлібобулочні, нетривалого зберігання, т

22219

87,6

Вироби здобні (булочки підвищеної калорійності, листкові, рулети з маком, рогалики тощо), т

944

94,5

Печиво солодке і вафлі, т

923

98,9

Вироби макаронні, локшина та вироби борошняні подібні, т

7094

76,8

Продукти молоковмісні, інші, т

4504

88,8

Вино виноградне, тис.дал

863,7

78,1

1 Інформація наводиться на підставі місячної звітності.