Виробництво сільськогосподарських культур за категоріями господарств на 1 вересня 2018 року
Виробництво сільськогосподарських культур
за категоріями господарств на 1 вересня 2018 року
Вироблено |
Урожайність |
|||
тис.ц |
у % до |
ц з 1 га зібраної площі |
у % до |
|
Сільськогосподарські підприємства |
||||
Культури зернові та зернобобові1 |
12191,1 |
92,1 |
31,3 |
90,5 |
у тому числі |
||||
пшениця |
9810,9 |
92,2 |
33,4 |
90,4 |
ячмінь |
2133,1 |
93,4 |
27,2 |
97,1 |
Ріпак і кольза |
1401,0 |
118,7 |
23,5 |
91,9 |
Картопля |
190,5 |
88,7 |
221 |
87,2 |
Культури овочеві відкритого ґрунту |
2132,8 |
139,5 |
693 |
98,9 |
Культури плодові та ягідні |
95,8 |
103,9 |
х |
х |
|
||||
Господарства населення |
||||
Культури зернові та зернобобові1 |
7465,1 |
82,1 |
28,6 |
92,1 |
у тому числі |
||||
пшениця |
5447,9 |
88,5 |
31,0 |
90,5 |
ячмінь |
1903,0 |
68,7 |
24,3 |
91,8 |
Ріпак і кольза |
86,5 |
70,2 |
20,1 |
81,0 |
Картопля |
2448,8 |
103,4 |
110 |
105,8 |
Культури овочеві відкритого ґрунту |
4664,0 |
102,7 |
223 |
102,5 |
Культури плодові та ягідні |
290,4 |
113,5 |
х |
х |
1 У початково оприбуткованій вазі.