Виробництво промислової продукції за видами у січні–травні 2018 року

Виробництво промислової продукції за видами у січні–травні 2018 року1

 

Вироблено
за січень–травень 2018

Січень–травень 2018
до січня–травня 2017, %

Переробна промисловість

Яловичина і телятина, свіжі чи охолоджені – туші, напівтуші, четвертини необвалені, т

45

72,6

Свинина свіжа чи охолоджена – туші, напівтуші (уключаючи оброблені сіллю чи консервантами для тимчасового зберігання), т

771

90,2

Субпродукти харчові великої рогатої худоби, свиней, баранів, кіз, коней, інших тварин родини конячих, свіжі чи охолоджені, т

84

77,1

Сік томатний, тис.л

237,7

87,8

Сік яблучний, тис.л

80,9

31,4

Суміші соків фруктових та овочевих, тис.л

282,8

37,2

Сік якогось одного фрукта або овочу, незброджений та без додання спирту (крім апельсинового, грейпфрутового, ананасового, томатного, виноградного та яблучного соків) неконцентрований, тис.л

47,3

194,7

Пюре та паста томатні концентровані, т

3480

94,8

Олія соняшникова нерафінована та її фракції (крім хімічно модифікованих), т

93330

90,5

Молоко та вершки незгущені й без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин жирністю більше 21%, у первинних пакуваннях об’ємом більше 2 л, т

576

130,9

Масло вершкове жирністю не більше 85%, т

689

148,5

Сир тертий, порошковий, голубий та інший неплавлений (крім свіжого сиру, сиру із молочної сироватки та кисломолочного сиру), т

813

83,2

Сир плавлений (крім тертого або порошкового), т

146

37,4

Молоко і вершки коагульовані, йогурт, кефір, сметана та інші ферментовані продукти, т

1212

45,1

Рис (вибілений) напівобрушений чи повністю обрушений, полірований або ні, глазурований або ні, т

4227

68,0

Борошно пшеничне чи пшенично-житнє, т

20019

74,0

Крупи (отримані в результаті помелу зерен, не менш як 95 мас.% яких проходять крізь сито з металевої сітки, розмір вічка якої становить 1,25 мм) та борошно грубого помелу з м’якої пшениці та полби, т

49

64,5

Зерна зернових культур плющені, перероблені в пластівці, лущені, обрушені, різані або подрібнені (крім рису, зазначеного у позиціях 10.61.11.00 – 10.61.12.50), т

31

114,8

Хліб та вироби хлібобулочні, нетривалого зберігання, т

8492

93,3

Торти, т

123

129,5

Вироби здобні (булочки підвищеної калорійності, листкові, рулети з маком, рогалики тощо), т

423

117,8

Сухарі, сушки, грінки та вироби подібні підсмажені, т

161

85,6

Пряники та вироби подібні, т

147

106,5

Печиво солодке (уключаючи сендвіч-печиво; крім частково чи повністю покритого шоколадом або іншими сумішами, що містять  какао), т

290

122,9

Вироби макаронні неварені (крім виробів із вмістом яєць, з начинкою або приготовлених іншим способом), т

2326

99,8

Продукти молоковмісні, інші, т

1434

77,3

Корми готові (крім преміксів) для годівлі сільськогосподарських тварин  – для свиней, т

8192

83,7

Корми готові (крім преміксів) для годівлі сільськогосподарських тварин  – для великої  рогатої худоби, т

6680

93,7

Спирти дистильовані з вина виноградного чи вичавок винограду,
тис.л чист.спирт

1185,3

81,9

Вино з фактичною концентрацією спирту не більше 15% (крім газованого, ігристого та вина із захищеним позначенням походження), тис.дал

229,3

61,9

     

Гранули та брикети з пресованої або агломерованої деревини, залишків або відходів рослинного походження, т

1105

283,3

     

Блоки та цегла з цементу, бетону або каменю штучного для будівництва, тис.т

101,1

104,1

Елементи конструкцій збірні для будівництва з цементу, бетону або каменю штучного, тис.т

11,7

148,1

Розчини бетонні, готові для використання, тис.т

43,9

87,1

Суміші будівельні сухі (крім розчинів бетонних, готових для використання), тис.т

50,5

98,4

     

Блоки дверні й віконні з металів чорних, шт

1278

89,9

Постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря

Електроенергія, млн.кВт·год

1014,9

144,4

Пара та вода гаряча (теплоенергія, вироблена і відпущена), тис.Гкал

467,9

103,7

1 Інформацію підготовлено за результатами державного статистичного спостереження ”Короткострокові показники щодо виробництва промислової продукції за видами”.