Виробництво промислової продукції за видами у січні–квітні 2018 року

Виробництво промислової продукції за видами у січні–квітні 2018 року1

 

Вироблено
за січень–квітень
2018

Січень–квітень
2018
до січня–квітня
2017, %

Переробна промисловість

Яловичина і телятина, свіжі чи охолоджені – туші, напівтуші,
четвертини необвалені, т

36

78,3

Свинина свіжа чи охолоджена – туші, напівтуші (уключаючи
оброблені сіллю чи консервантами для тимчасового зберігання), т

617

99,2

Субпродукти харчові великої рогатої худоби, свиней, баранів, кіз,
коней, інших тварин родини конячих, свіжі чи охолоджені, т

66

80,5

Сік томатний, тис.л

186,3

103,8

Сік яблучний, тис.л

70,1

44,6

Суміші соків фруктових та овочевих, тис.л

254,4

50,5

Сік якогось одного фрукта або овочу, незброджений та без додання
спирту (крім апельсинового, грейпфрутового, ананасового, томатного,
виноградного та яблучного соків) неконцентрований, тис.л

41,5

218,4

Пюре та паста томатні концентровані, т

2595

90,6

Олія соняшникова нерафінована та її фракції (крім хімічно
модифікованих), т

74162

92,3

Молоко та вершки незгущені й без додання цукру чи інших
підсолоджувальних речовин жирністю більше 21%, у первинних
пакуваннях об’ємом більше 2 л, т

475

140,5

Масло вершкове жирністю не більше 85%, т

469

144,8

Сир тертий, порошковий, голубий та інший неплавлений (крім свіжого
сиру, сиру із молочної сироватки та кисломолочного сиру), т

598

91,7

Сир плавлений (крім тертого або порошкового), т

120

35,8

Молоко і вершки коагульовані, йогурт, кефір, сметана та інші ферментовані продукти, т

970

44,4

Рис (вибілений) напівобрушений чи повністю обрушений, полірований
або ні, глазурований або ні, т

3699

66,9

Борошно пшеничне чи пшенично-житнє, т

15138

77,3

Крупи (отримані в результаті помелу зерен, не менш як 95 мас.% яких
проходять крізь сито з металевої сітки, розмір вічка якої становить 1,25
мм) та борошно грубого помелу з м’якої пшениці та полби, т

48

88,9

Зерна зернових культур плющені, перероблені в пластівці, лущені,
обрушені, різані або подрібнені (крім рису, зазначеного у позиціях
10.61.11.00-10.61.12.50), т

21

95,5

Хліб та вироби хлібобулочні, нетривалого зберігання, т

6679

92,5

Торти, т

100

126,6

Вироби здобні (булочки підвищеної калорійності, листкові, рулети з
маком, рогалики тощо), т

332

114,1

Сухарі, сушки, грінки та вироби подібні підсмажені, т

123

80,9

Пряники та вироби подібні, т

116

107,4

Печиво солодке (уключаючи сендвіч-печиво; крім частково чи повністю
покритого шоколадом або іншими сумішами, що містять  какао), т

225

127,8

Вироби макаронні неварені (крім виробів із вмістом яєць, з начинкою
або приготовлених іншим способом), т

1832

118,6

Продукти молоковмісні, інші, т

1107

70,8

Корми готові (крім преміксів) для годівлі сільськогосподарських тварин
– для свиней, т

6654

83,3

Корми готові (крім преміксів) для годівлі сільськогосподарських тварин
– для великої  рогатої худоби, т

5352

91,7

Спирти дистильовані з вина виноградного чи вичавок винограду, тис.л
чист. спирт

1037,2

82,2

Вино з фактичною концентрацією спирту не більше 15% (крім
газованого, ігристого та вина із захищеним позначенням походження),
тис.дал

187,7

58,1

     

Гранули та брикети з пресованої або агломерованої деревини, залишків або відходів рослинного походження, т

927

264,9

     

Блоки та цегла з цементу, бетону або каменю штучного для будівництва, тис.т

77,1

109,5

Елементи конструкцій збірні для будівництва з цементу, бетону або каменю штучного, тис.т

8,6

143,3

Розчини бетонні, готові для використання, тис.т

32,1

90,4

Суміші будівельні сухі (крім розчинів бетонних, готових для використання), тис.т

32,4

94,5

     

Блоки дверні й віконні з металів чорних, шт

995

87,9

Постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря

Електроенергія, млн.кВт·год

832,2

138,9

Пара та вода гаряча (теплоенергія, вироблена і відпущена), тис.Гкал

454,0

104,2

1 Інформацію підготовлено за результатами державного статистичного спостереження ”Короткострокові показники щодо виробництва промислової продукції за видами”.